10.6.2016 16:57

«Γυάλισαν» τις ακτές για να τις απολαύσουν καθαρές

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά λέει ο λαός μας και τα μέλη του εκπολιτιστικού συλλόγου Ολύμπων σε συνεργασία με τους κατοίκους του χωριού αποφάσισαν να το κάνουν πράξη την περασμένη Κυριακή. Οι εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κοινό κάλεσμα συλλόγου και κοινότητας, καθάρισαν από τα σκουπίδια τέσσερις συνολικά παραλίες  «Σαλάγωνα», «Αγγέλια», «Αγία Δύναμη» και «Χοντρή Άμμος» για να μπορούν οι ίδιοι και οι εποισκέπτες να απολαμβάνουν καθαρές ακτές.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ο σύλλογος προσέφερε στην παραλία της «Αγίας Δύναμης» κέρασμα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο πολιτιστικός σύλλογος Ολύμπων αναλαμβάνει τέτοιες πρωτοβουλίες. Στα τέλη του προηγούμενου μήνα θέλοντας να συμβάλλουν στην αισθητική αναβάθμιση του χωριού τους τοποθέτησαν πιθάρια με λουλούδια στα σοκάκια του χωριού και υλοποίησαν διάφορες εργασίες καθαρισμού. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ