9.11.2012 8:58

Γρονθοκόπησαν και λήστεψαν ιερόδουλη στο κέντρο

ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ 260 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

 
Αντιμέτωπη με δύο άνδρες αγνώστων στοιχείων ήρθε το βράδυ της Τετάρτης ιερόδουλη σε οίκο ανοχής στο κέντρο της πόλης της Χίου.
Με βάση όσα ισχυρίστηκε η ίδια στους Αστυνομικούς λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ οι δράστες εισέβαλαν μέσα στο δωμάτιο και αφού τη γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο την ανάγκασαν να τους δώσει 260 ευρώ τα οποία είχε τοποθετημένα σε συρταροθήκη δίπλα στο κρεβάτι.
Το φερόμενο ως θύμα της υπόθεσης μετά το περιστατικό κάλεσε την Αστυνομία όσο και το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, γεγονός πράγμα που έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Το περίεργο στην υπόθεση σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες είναι ότι παρά τους ισχυρισμούς της γυναίκας ότι δέχθηκε σωματική βία από τους δύο άνδρες, στην εξέταση στο Νοσοκομείο βρέθηκε μόνο μία μελανιά στο χέρι της ενώ πήρε εξιτήριο τις πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας.
Οι αστυνομικές έρευνες προσανατολίζονται στον στενό περίγυρο του θύματος, προκειμένου να βρουν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών μιας και το μοναδικό αποδεικτικό στην υπόθεση είναι η καταγγελία της ίδιας, αφού η περιγραφή που έδωσε για τους θύτες προς το παρόν έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ