15.7.2016 10:15

Γραφειοκρατικό black out στα φανάρια

ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το ένα μετά το άλλο παραδίνονται στο σκότος τα φανάρια. Μετά τα σβηστά φανάρια της Βερίτη και του περιφερειακού δρόμου της πόλης (στο ύψος των ΣΟΑ) σειρά πήραν χθες και τα φανάρια της Φάρκαινας.

Σύμφωνα με τον  προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λ. Παπαλάνη η βλάβη οφείλεται και πάλι στην πλακέτα του συστήματος, εξαιτίας της οποίας για πάνω από δύο εβδομάδες τα φανάρια στις παραπάνω περιοχές δεν λειτουργούν. «Εδώ και ημέρες έχουμε παραγγείλει νέα πλακέτα και αναμένουμε σύντομα την παραλαβή της προκειμένου να την τοποθετήσουμε.. Το κόστος της πλακέτας είναι περί τα 300 ευρώ, ωστόσο η γραφειοκρατία που απαιτείται για να διαθέσουμε το συγκεκριμένο ποσό είναι η πιο χρονοβόρα με αποτέλεσμα να περιμένουμε….» απαντά ερωτώμενος σχετικά, αν και διαπιστωμένα πλέον το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί για παραπάνω από 25 μέρες. Ίδωμεν…   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ