28.11.2014 12:11

Γονείς στα… θρανία

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Θεσμός για τον τόπο μας κι ασύγκριτο βοήθημα για τους γονείς αποτελούν πλέον οι Σχολε΄ς Γονέων, οι οποίες λειτουργούν από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Τα προγράμματα της Σχολής Γονέων παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και θα επαναλειτουργήσουν τον Ιανουάριο του 2015.Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στο τμήμα της Σχολής Γονέων απαιτείται η συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής.Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Σχολής Γονέων, Μαρίκα Καρίβαλη, στο τηλ. 22710-42466, στη διεύθυνση Δαμαλά 25, Χίος, καθημερινά 09:30-13:30 και στο e-mail: mkarivali@gmail.com.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ