17.3.2016 15:35

«Γονατίζουν» οι επαγγελματίες από τους «έναντι» λογαριασμούς της ΔΕΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Β.Ε. ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ

Το θέμα της μη συστηματικής καταμέτρησης του ηλεκτρικού ρεύματος θίγει σε επιστολή της προς τον ΔΕΔΔΗΕ η Ο.Ε.Β.Ε. Χίου, σημειώνοντας ότι η πραγματική κατανάλωση δεν καταγράφεται όπως είθισται ανά τετράμηνο με αποτέλεσμα να αποστέλλονται λογαριασμοί έναντι.

«Οι επαγγελματίες της Χίου εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους, καθώς η μη καταγραφή της κατανάλωσης του τετραμήνου ενδέχεται να δημιουργήσει αδυναμία εξόφλησης των λογαριασμών δεδομένου ότι οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί που θα σταλούν στο οκτάμηνο θα είναι  ιδιαίτερααυξημένοι», αναφέρει στην επιστολή της η διοίκηση της Ο.Ε.Β.Ε. ζητώντας αφενός να ενημερωθεί αναφορικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει και την προοπτική ομαλοποίησής του, αφετέρου να υπάρξει διαβεβαίωση της εταιρείας ότι η χρέωση θα γίνει χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση για τα επιπλέον κιλοβάτ (kW) που θα καταγραφούν στο οκτάμηνο.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ