31.7.2014 14:15

Γιορτή αγοράς στο κατακαλόκαιρο

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΑ ΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

Άνεμος καλοκαιρινός και αύρα αισιοδοξίας πνέει στη αγορά το τελευταίο διάστημα με τη νεοεκλεγμένη διοίκηση του εμπορικού συλλόγου Χίου να τολμά τις αλλαγές αφουγκραζόμενη τα μηνύματα αλλά και τις προτάσεις της βάσης της.

Μπορεί η άποψη του Εμπορικού Συλλόγου για το Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων  να είναι αρνητική όμως για άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες εμφανίζεται θετική και πρωτοπόρα.

Γιορτή αγοράς

Η ιδέα βρήκε πρόσφορο έδαφος και ξεκίνησαν τα μέλη του εμπορικού συλλόγου την προετοιμασία για άνοιγμα των καταστημάτων το απόγευμα του Σαββάτου 9 Αυγούστου από τις 19.00- 24.00 με όλο τον εμπορικό κόσμο να συμμετέχει και να γιορτάζει συνδυάζοντας τις εκπτώσεις με τις προσφορές για την ημέρα, με τα καταστήματα εστίασης τις καφετέριες και τα μπαρ πλησίον της αγοράΣ να δίνουν κι αυτά το ρυθμό  με φθηνότερα ή και δωρεάν κοκτέιλ και με παράλληλες εκδηλώσεις όπως μπαλονοκατασκευές, κλόουν και ζωντανή μουσική.

Έχουν γνώση

Το κακό προηγούμενο με τη λευκή νύχτα αποτέλεσε παράδειγμα προς αποφυγή για τα μέλη του συλλόγου. Πλέον έχοντας εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες, προχωρούν στην προετοιμασία της Γιορτής της αγοράς. «Ευελπιστούμε ότι όλο αυτό θα αποτελέσει μια γιορτή, ότι όλοι θα συμμετέχουν ότι όλοι θα έχουν εκπτώσεις και προσφορές, οι παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις θα προσελκύσουν τον κόσμος και ότι θα υπάρχει κάτι το διαφορετικό στην αγορά το Σάββατο στις 9 Αυγούστου. Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά το πρωινό μέχρι τις 14.00 και το απόγευμα θα λειτουργήσουν ξανά από τις 19.00-24.00. Είναι κι αυτό ένα πείραμα. Δοκιμάζουμε επιπλέον πράγματα, να δούμε τι μπορεί να γίνει, να δούμε πώς θα αντιδράσει το καταναλωτικό κοινό», δήλωσε ο Φρ. Σέργης ενώ απαντώντας σχετικά με τις ενδεχόμενες αντιδράσεις από το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων ή το Εργατικό Κέντρο κατέληξε «Τα μέλη μας οφείλουν να ακολουθούν τη νομοθεσία που διέπει τα των υπαλλήλων τους και οι εργαζόμενοι να προασπίζουν τα δικαιώματα τους. Ούτε στο ένα ούτε στο άλλο εμπλέκεται ο σύλλογος».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ