13.1.2016 9:38

Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις!

ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟ LET'S DO IT GREECE

Πανελλήνια περιβαλλοντική δράση διοργανώνει το Let' s do it, για 5η συνεχόμενη χρονιά, στις 17 Απριλίου 2016 σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

 

To LetsdoitGreece!, είναι μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, δημιουργώντας ένα κίνημα θετικής ενέργειας σε όλη τη χώρα.

 

Το σύνθημα της δράσης είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!». Έτσι, στις 17 Απριλίου εθελοντικές ομάδες, δήμοι, περιφέρειες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, φορείς, σχολεία, ιδιώτες και πρωτοβουλίες πολιτών δίνουμε μεγάλο ραντεβού με σκοπό να πραγματοποιήσουμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

 

Δηλώσεις συμμετοχής, ατομικές και ομαδικές κατατίθεντε μέσω της ιστοσελίδας www.letsdoitgreece.org

Δείτε το βίντεο προώθησης της δράσης:

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ