4.2.2016 10:38

Γιατρός στα Κουρούνια

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΒΟΛΙΣΣΟΥ, ΠΑΡΠΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΝ

Με τρεις γιατρούς, έναν στη Βολισσό, έναν στην Παρπαριά κι έναν στα Κουρούνια θα είναι από την ερχόμενη εβδομάδα κατά πάσα πιθανότητα η Βόρεια Χίος μετά την πλήρωση της θέσης της αγροτικής γιατρού στα Κουρούνια από μια νέα επιστήμονα.

Όπως εξήγησε στον "π" ο Μ. Φλατσούσης, διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πυργίου, η νεαρή γιατρός ολοκληρώνει τον μήνα της στο "Σκυλίτσειο" και τις επόμενες μέρες αναμένεται να  "ανηφορίσει" για τα Κουρούνια, όπου εκεί χάρη στις επεμβάσεις στου Δήμου, έχουν επισκευαστεί το αγροτικό ιατρείο αλλά και η κατοικία η οποία θα φιλοξενεί τη γιατρό.

" Κάναμε λειτουργικό το διαμέρισμα επισκευάσαμε τα πορτοπαράθυρα, το βλάψαμε, μπορεί να πάει ο γιατρός και να μείνει σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα. Η γιατρός ήταν στο χωριό την Κυριακή και μου είπε ότι περίπου σε ένα μήνα. Εμείς ότι μπορούσαμε να προσφέρουμε, το κάναμε.  Είναι πού σημαντικό να έχουμε τη γιατρό στα Κουρούνια. Ανά πάσα στιγμή οι κάτοικοι στα Νενητούρια, στο Αγ. Γάλας, στα  Λεπτόποδα στον  Κέραμο θα έχουν μια σιγουριά", δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μ. Φαφαλιός μην κρύβοντας την ικανοποίηση του για αυτήν την εξέλιξη.

Ικανοποιημένος όμως είναι και ο κ. Φλατσούσης ο οποίος με νόημα καταθέτει ότι πάνω από 2 δεκαετίες ίσως και περισσότερο, η Αμανή έχει να δει τρεις γιατρούς μαζί στα χωριά της.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ