4.2.2016 10:38

Γιατρός στα Κουρούνια

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΒΟΛΙΣΣΟΥ, ΠΑΡΠΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΝ

Με τρεις γιατρούς, έναν στη Βολισσό, έναν στην Παρπαριά κι έναν στα Κουρούνια θα είναι από την ερχόμενη εβδομάδα κατά πάσα πιθανότητα η Βόρεια Χίος μετά την πλήρωση της θέσης της αγροτικής γιατρού στα Κουρούνια από μια νέα επιστήμονα.

Όπως εξήγησε στον "π" ο Μ. Φλατσούσης, διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πυργίου, η νεαρή γιατρός ολοκληρώνει τον μήνα της στο "Σκυλίτσειο" και τις επόμενες μέρες αναμένεται να  "ανηφορίσει" για τα Κουρούνια, όπου εκεί χάρη στις επεμβάσεις στου Δήμου, έχουν επισκευαστεί το αγροτικό ιατρείο αλλά και η κατοικία η οποία θα φιλοξενεί τη γιατρό.

" Κάναμε λειτουργικό το διαμέρισμα επισκευάσαμε τα πορτοπαράθυρα, το βλάψαμε, μπορεί να πάει ο γιατρός και να μείνει σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα. Η γιατρός ήταν στο χωριό την Κυριακή και μου είπε ότι περίπου σε ένα μήνα. Εμείς ότι μπορούσαμε να προσφέρουμε, το κάναμε.  Είναι πού σημαντικό να έχουμε τη γιατρό στα Κουρούνια. Ανά πάσα στιγμή οι κάτοικοι στα Νενητούρια, στο Αγ. Γάλας, στα  Λεπτόποδα στον  Κέραμο θα έχουν μια σιγουριά", δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μ. Φαφαλιός μην κρύβοντας την ικανοποίηση του για αυτήν την εξέλιξη.

Ικανοποιημένος όμως είναι και ο κ. Φλατσούσης ο οποίος με νόημα καταθέτει ότι πάνω από 2 δεκαετίες ίσως και περισσότερο, η Αμανή έχει να δει τρεις γιατρούς μαζί στα χωριά της.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ