30.10.2023 12:00

"Γιατί η Υγεία είναι υπόθεση όλων μας"

Η ΠΕΣ ΝΑΤ συμπαραστέκεται στην Παγχιακή κινητοποίηση για τα οξυμένα προβλήματα στις δομές Υγείας, με τα ερειπωμένα νοσοκομεία, τα ξεχαρβαλωμένα Κέντρα Υγείας, με την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ, και την καθημερινή αναμέτρηση με την αδυναμία πρόσβασης ακόμα και σε απλές ιατρικές πράξεις, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 12.30 μ. στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, και καλεί τα Μέλη, τους εν ενεργεία και απόμαχους Συναδέλφους, να δώσουν το παρών.

Με τις πολιτικές τους, όλες οι Μνημονιακές Κυβερνήσεις είτε μας σπρώχνουν στους ιδιώτες και στα "κοράκια" της ιδιωτικής Υγείας, είτε μας καταδικάζουν το 2023 να ζούμε χωρίς περίθαλψη. Φτάνει πια με την εγκατάλειψη! Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Διαδηλώνουμε και Απαιτούμε λύσεις τώρα!, Υγεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους με πλήρη στελέχωση όλων των δημόσιων δομών, με γενναία κρατική χρηματοδότηση.

Δεν ξεχνάμε τις προεκλογικές ψεύτικες υποσχέσεις των παρατρεχάμενων υπουργών στο νησί μας, και του υπουργού «μας» για άμεση αποκατάσταση στις ανάγκες του ΕΚΑΒ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους συνταξιούχους, Μάχιμους, και τις χήρες συναδέλφων να δώσουν μαζικά το “παρών” τους, να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, να νικήσουμε τη μοιρολατρία, την επικίνδυνη λογική, του……… δεν γίνεται τίποτα.

Όλοι στο δρόμο στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 2 Νοέμβρη, Γιατί στον δρόμο γράφτηκαν οι μεγάλες επιτυχίες των αγώνων, Γιατί ο δρόμος πάντα έχει την δική του Ιστορία, Γιατί η υγεία είναι υπόθεση όλων μας!!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ