12.3.2020 21:39

Για πρώτη φορά οι ομορφιές της Χίου γίνονται… viral

Ο Φορέας Τουρισμού Χίου μέσα από την σελίδα #yourChios που έχει δημιουργήσει στα μέσα  κοινωνικής δικτύωσης, έχει φθάσει σχεδόν τα 20000 μέλη απ' όλο τον κόσμο.

Για πρώτη φορά η Χίος γίνεται viral για τις ξεχωριστές ομορφιές της μέσα από πραγματικές εικόνες των επισκεπτών της ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα 2/3 των μελών  δεν είναι Χιώτες.

«Η Χίος αποτελούσε και αποτελεί ασφαλή ταξιδιωτικό προορισμό για όλους ανεξαιρέτως, είτε πρόκειται για οικογένειες με παιδιά, είτε πρόκειται για νέους και μεγαλύτερης ηλικίας. Η προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των Χιωτών και των χιλιάδων φίλων της Χίου εντός και εκτός συνόρων. Καλούμε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να γίνουν μέλη στην ομάδα, προσκαλώντας φίλους και γνωστούς κοινοποιώντας παράλληλα την σελίδα #yourChios.  Δουλεύουμε ομαδικά όλοι μαζί για το μέλλον μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φορέας Τουρισμού Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ