4.1.2016 16:15

Γεύμα Αγάπης από το Σύλλογο ΑμΕα

Το καθιερωμένο «γεύμα αγάπης» από τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία παρατέθηκε την Κυριακή 3 Ιανουαρίου για τη στήριξη των μελών του που πέρασαν τις ημέρες των γιορτών στερούμενα είτε την παρουσία αγαπημένων προσώπων, είτε τα αγαθά του εορταστικού τραπεζιού.

Ο Σύλλογος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον ιδιοκτήτη του καφέ «Κήπος» Νίκο Φύκαρη που παραχώρησε εντελώς δωρεάν το χώρο καθώς και τον καφέ και τα αναψυκτικά κατά τη διάρκεια του γεύματος, το  ζαχαροπλαστείο A la Crème για τα γλυκά που προσέφερε και  τον Όμιλο Ξενοδοχείων «Φεγγουδάκη» για τα φαγητά. Επίσης ευχαριστεί τους φίλους –εθελοντές, που μαγείρεψαν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

 

Οι μουσικοί Θεοδώρα Παπαδοπούλου και Γιώργος Φαραντάκης διασκέδασαν τους παρευρισκομένους με παραδοσιακά μουσικά ακούσματα. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ