2.7.2015 10:39

Γεμίζει η πλατεία Βουνακίου με υποστηρικτές του «Ναι» και του «Όχι»

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη στις 20:00 στην Πλατεία Βουνακίου και αύριο την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο για το «όχι» και το «ναι» στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής.

Οι υποστηρικτές του «όχι» καλούν σε συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη στις 20:00 στην Πλατεία Βουνακίου αναφέροντας στο κάλεσμά τους τα εξής:

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, τη νεολαία, τους αγρότες και τους μικρομεσαίους να πουν την Κυριακή ένα μεγάλο ΟΧΙ στην εξάρτηση και στην λιτότητα, Και ένα μεγάλο ΝΑΙ στην δημοκρατία και στην εθνική αξιοπρέπεια. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 8 το απόγευμα στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ, να βροντοφωνάξουμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στους εκβιασμούς κ στα τελεσίγραφα. ΟΧΙ σε αυτούς που θέλουν τη δημοκρατία στο περιθώριο. Τη Κυριακή παίζεται το μέλλον της χώρας μας ΟΧΙ ΣΕ ΛΕΥΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ.»

Στον αντίποδα οι υποστηρικτές του «ΝΑΙ» συντονίζονται με την υπόλοιπη Ελλάδα καλώντας τους Χιώτες σε δυναμική ειρηνική διαδήλωση στις 20:00 της Παρασκευής και πάλι στην Πλατεία Βουνακίου.  

«Η Χίος λέει ΝΑΙ την Κυριακή. Από το Άγιο Γάλας μέχρι το Πυργί και από την Καλλιμασιά μέχρι τη Βολισσό. Στέλνουμε το δικό μας μήνυμα στην ειρηνική διαμαρτυρία την Παρασκευή 3/7/2015 στη πλατεία Βουνακίου και έπειτα τη Κυριακή 5 Ιουλίου στην Κάλπη».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ