2.4.2015 14:52

Γεμίσαμε κουμπαράδες

22 ΜΑΓΑΖΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ

Μεγάλη ανταπόκριση, δείγμα της ευαισθησίας που υπάρχει για τα ζώα, συναντά στα Χιώτικα καταστήματα η πρωτοβουλία της Κιβωτού του Θοδωρή να τοποθετήσει κουμπαράδες σε αυτά.

Στον καλαίσθητο κουμπαρά όποιος πελάτης των καταστημάτων επιθυμεί μπορεί να αφήνει το ποσό που επιθυμεί, συνδράμοντας και υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις ανάγκες και τις δράσεις της κιβωτού που ολοένα και αυξάνονται.

Είναι χαρακτηριστικό το ότι από τη μια πλευρά υπάρχει ένα κομμάτι του πληθυσμού με έντονη φιλοζωική συνείδηση που προσπαθεί να αντισταθμίσει τη «ζημιά» που κάνουν κάποιοι ασυνείδητοι που εγκαταλείπουν ζωάκια δεξιά κι αριστερά πολλαπλασιάζοντας το ζήτημα με τα αδέσποτα ζώα σε όλο το νησί.

 

Οι κουμπαράδες

Η κιβωτός του Θοδωρή επισημαίνει χαρακτηριστικά «Το σωματείο μας για την οικονομική του ενίσχυση τη σίτιση ,την ιατροφαρμκευτική περίθαλψη των 80+ σκύλων που ζουν στο καταφύγιο και των έκτακτων περιστατικών που καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε έφτιαξε κουμπαράδες! Έστω και 1 ευρώ είναι μεγάλη βοήθεια. Θα τους βρείτε σε διάφορα καταστήματα ανθρώπων που μας υποστηρίζουν εμπράκτως και είναι δίπλα μας!».

 

Εδώ θα βρείτε κουμπαράδες

Σε 22 καταστήματα είναι τοποθετημένοι οι κουμπαράδες της κιβωτού που αυτές τις μέρες διαθέτει προς πώληση για τον ίδιο σκοπό και πασχαλινές λαμπάδες. Τα καταστήματα στα οποία έχουν τοποθετηθεί οι λαμπάδες είναι τα εξής:

 

1) NANOY DONUTS HOUSE

2) ARMYLAND PLUS

3) ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ,-ΦΥΤΟΥΣΗΣ &ΣΙΑ ΟΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

4) ΑΡΤΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙ

5) ΣΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΟΠΤΙΚΑ

6) ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΙΣΤΡΑΛΗΣ

7) ΠΕΤ ΣΟΠ ΚΙΒΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

8) ΠΕΤ ΣΟΠ ΚΙΒΩΤΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

9) ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

10) ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΥΡΟΣ

11) PET HOUSE ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

12) THIS IS A SEVEN SPOT

13) ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ANIMA ΜΑΝΩΛΗ ΒΟΥΓΑΖΙΑΝΟΥ

14) GRECIAN CASTLE HOTEL

15) HOTEL HANDRIS

16) BOUTIQUE DREAM

17) PINK WOMAN

18) CITY PARK CAFE

19) EVEREST

20) LUSSATO

21) LYNNE

22) ΒΥΖΑΝΤΙΟ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ