4.3.2016 11:37

Γάλα και τρόφιμα από τη Blue Star στους πρόσφυγες

Φρέσκο γάλα και ποσότητες χυμών και δημητριακών παρέδωσε στους πρόσφυγες που έχουν βρει προσωρινό κατάλυμα στους επιβατικούς σταθμούς του λιμανιού του Πειραιά,η ΑTTICA GROUP ενώ διένειμε τρόφιμα και στους πρόσφυγες της Σάμου.

Η κίνηση αυτή αποσκοπεί όχι μόνο στην κάλυψη κάποιων εκ των βασικών αναγκών των προσφύγων, αλλά κυρίως στην ψυχολογική στήριξη αυτών των ανθρώπων, που έπειτα από ποικίλες κακουχίες έχουν την ανάγκη ζεστής και ανθρώπινης συμπαράστασης.

"Η ATTICA GROUP, μέλος του Ομίλου MarfinInvestment Group (MIG), ευαισθητοποιημένη στο ανθρώπινο δράμα που εκτυλίσσεται στη Χώρα μας λόγω της προσφυγικής κρίσης, στέκεται αρωγός τόσο στις ανάγκες των προσφύγων όσο και στην προσπάθεια της ελληνικής Πολιτείας για την αντιμετώπιση των μεγάλων δυσκολιών που δημιουργούνται από το διαρκώς αυξανόμενο αριθμό προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί στη Χώρα μας", αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ