24.9.2013 7:56

Φυλάκιση και απέλαση για 45χρονο Ουκρανό στη Χίο

Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξε η δικαιοσύνη στην περίπτωση 45χρονου Ουκρανού που στο παρελθόν έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές την ασφάλεια με διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης.

Ο 45χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου από τους άνδρες της Ασφάλειας Χίου την ώρα που έκανε βόλτες έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Φιλίππου Πασπάτη. Η περίεργη συμπεριφορά του προξένησε εντύπωση στους περίοικους που ειδοποίησαν την Αστυνομία που έσπευσε άμεσα στο σημείο. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε μέσα στις τσέπες του 45χρονου βρέθηκαν εργαλεία διάρρηξης όπως κατσαβίδια διαφόρου μεγέθους και λοστοί τσέπης.

Ο 45χρονος μετά την προσαγωγή του ομολόγησε ότι θα τα χρησιμοποιούσε προκειμένου να διαρρήξει το παγκάρι του ναού.

Κατά τη διαδικασία της εκδίκασης του αυτοφώρου δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στον δράστη ενώ πιστοποιήθηκε ότι διαμένει στη χώρα μας χωρίς νόμιμα έγγραφα. Έτσι ο δικαστής του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών για απόπειρα διάρρηξης και επιπλέον την ποινή της διοικητικής απέλασης από τη χώρα μέσα σε 15 ημέρες από τη λήξη της φυλάκισης.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ