1.9.2016 10:16

Φτιάχνουν τους δρόμους στα Μαστιχοχώρια

45.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΕ 8 ΧΩΡΙΑ

Στη βελτίωση των δρόμων στα χωριά Ολύμποι, Μεστά, Ελάτα, Βέσσα, Πατρικά, Καλαμωτή Πυργί και Λιθί, στοχεύει το έργο εσωτερικής οδοποιίας του Δήμου Χίου.

Στον Δήμο Χίου επιχαίρουν για τις εκπτώσεις που πέτυχαν από τους εργολάβους στο συγκεκριμένο έργο σημειώνοντας σε δελτίο τύπου που εξέδωσαν: «Ο Δήμος Χίου, ύστερα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις και μετά από συνεχείς διαγωνισμούς για την επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής έκπτωσης από τους εργολάβους, κατάφερε να πετύχει έκπτωση 42% στο σύνολο του έργου, με όλες τις προτάσεις να ξεπερνούν το 35%, όταν στους παλαιότερους διαγωνισμούς τα αντίστοιχα ποσά των εκπτώσεωνδεν ξεπερνούσαν το 7%.
Έτσι, τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν θα αξιοποιηθούν σε άλλες εξίσου απαραίτητες ενέργειες και τομείς με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού μας». 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ