7.9.2016 16:55

Φθινοπωρινά εργαστήρια από το ΑΡΤΙΟΝ

Δύο νέα φθινοπωρινά , σεμινάρια-εργαστήρια ξεκινά ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄,α) κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά με διδάσκουσα την κΑλέκα Γλύκα και β) διακοσμητικών δημιουργιών με μέταλλο, σύρμα, ημιπολύτιμες πέτρες και άλλα υλικά , απομίμησης δέντρων ΄΄μπονζάι΄΄, με διδάσκουσα την Ελένη Μπάκουλη. Τα εργαστήρια απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στις 6.30μ.μ.στο καφε-μεζεδοπωλείο ΄΄ΠΟΡΤΑ ΜΑΤΖΟΡΕ΄΄, στην Πλατεία Φρουρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν τις εκπαιδεύτριες, να μάθουν τα μυστικά των κατασκευών τους και να γνωρίσουν τη δουλειά τους. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα  στα ανάλογα εργαστήρια που θα στηθούν επιτόπου, να κατασκευάσουν μαζί τους την Παρασκευή το απόγευμα τις δικές τους δημιουργίες, καθώς και να συζητήσουν τις λεπτομέρειες των σεμιναρίων.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ