4.8.2015 12:01

Φροντίζουμε τις ομορφιές της Βόρειας Χίου

Σε Χιώτες αλλά και επισκέπτες του νησιού απευθύνετε ο αντιδήμαρχος Β. Χίου Ματθαίος Φαφαλιός ώστε οι παραλίες αλλά και οι δρόμοι να διατηρούνται καθαροί καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το προσωπικό που έχει στη διάθεσή της η Βόρειας Χίος για τον τομέα της καθαριότητας δεν είναι επαρκές, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη δυνατότητα καθημερινής παρουσίας των συνεργείων του Δήμου σε όλο το βόρειο τμήμα του νησιού.  

Παράλληλα ο κ. Φαφαλιός απευθύνει έκκληση προς το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ώστε ειδικά στις παραλίες του Γίοσωνα και του Ναγού που είναι έντονο το φαινόμενο της άφιξης μεταναστών και προσφύγων, το Λιμενικό Σώμα όταν εντοπίζει τους πρόσφυγες να τους υποδεικνύει ένα σημείο όπου θα συγκεντρώνουν αυτά τα αντικείμενα, ώστε να επιταχύνεται η περισυλλογή τους από τους υπαλλήλους της καθαριότητας.

«Ζητάμε την ευαισθητοποίηση, τη συμβολή και τη συμμετοχή όλων για να διατηρήσουμε όμορφες και καθαρές τις ακτές», καταλήγει ο αντιδήμαρχος Βόρειας Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ