17.10.2016 11:29

Φρένο στο δάνειο για τη ΒΙ.ΑΛ από το Ελεγκτικό Συνέδριο

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΟΛΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ

Νέα δεδομένα και ανατροπές ισορροπιών φέρνει η απόρριψη από την τοπική Επίτροπο του Ελεγκτικού συνεδρίου της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για αγορά της ΒΙ.ΑΛ μέσω δανεισμού.

Με την κοινωνία στα «κόκκινα», το πόρισμα της δικής της επιτροπής αρνητικό στη δημιουργία νέου hot spot στο νησί και την Επιτροπή Αγώνα για το προσφυγικό να ορθώνεται εκ νέου πατώντας στη δυναμική της τελευταίας της συγκέντρωσης και διεκδικώντας συγκεκριμένα αιτήματα, η δημοτική αρχή βρίσκεται αντιμέτωπη με τις επιλογές της και για πρώτη φορά σε περίπτωση ακυρωτικής απόφασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο βρίσκεται με την πλάτη κυριολεκτικά στον τοίχο αφού διακυβεύεται πέρα από τη λειτουργία του hot spot και ολόκληρος ο σχεδιασμός για την ανακύκλωση.

Η επίτροπος απόρριψε την απόφαση, όπως επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Στ. Γδύσης, καταγράφοντας 6 παρατηρήσεις. Αυτές τις παρατηρήσεις στοχεύει να διορθώσει ο Δήμος μέσα στο διάστημα που του επιτρέπει ο νόμος, ώστε να υποβάλλει εκ νέου το αίτημα του στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ