Κοινωνία

25/6/15 12:51

τελ. ενημ.: 25/6/15 12:51

Φρένο στην επιστροφή υπόδικων υπαλλήλων

Φρένο στην επιστροφή των υπαλλήλων που είχαν τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία με το προηγούμενο νομικό πλαίσιο το οποίο καταργήθηκε μετά την ψήφιση του νόμου 4325/2015, «βάζει» εγκύκλιος του αν. υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γ. Κατρούγκαλου.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο Κατρούγκαλου, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι τίθενται σε αναστολή άσκησης καθηκόντων μέχρι τη συγκρότηση και συνεδρίαση των πειθαρχικών συμβουλίων στα οποία θα κριθούν για τα αδικήματα που κατηγορούνται

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι τίθενται σε αναστολή άσκησης καθηκόντων μέχρι τη συγκρότηση και συνεδρίαση των πειθαρχικών συμβουλίων στα οποία θα κριθούν για τα αδικήματα που κατηγορούνται.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αναμένεται να κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια με την οποία οι υπάλληλοι που είχαν τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία θα παραμείνουν σε αυτό το καθεστώς μέχρι τη 15η Σεπτεμβρίου, προκειμένου να συσταθούν και να συνεδριάσουν τα πειθαρχικά συμβούλια για να αξιολογήσουν τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση