25.6.2015 12:51

Φρένο στην επιστροφή υπόδικων υπαλλήλων

Φρένο στην επιστροφή των υπαλλήλων που είχαν τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία με το προηγούμενο νομικό πλαίσιο το οποίο καταργήθηκε μετά την ψήφιση του νόμου 4325/2015, «βάζει» εγκύκλιος του αν. υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γ. Κατρούγκαλου.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο Κατρούγκαλου, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι τίθενται σε αναστολή άσκησης καθηκόντων μέχρι τη συγκρότηση και συνεδρίαση των πειθαρχικών συμβουλίων στα οποία θα κριθούν για τα αδικήματα που κατηγορούνται

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι τίθενται σε αναστολή άσκησης καθηκόντων μέχρι τη συγκρότηση και συνεδρίαση των πειθαρχικών συμβουλίων στα οποία θα κριθούν για τα αδικήματα που κατηγορούνται.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αναμένεται να κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια με την οποία οι υπάλληλοι που είχαν τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία θα παραμείνουν σε αυτό το καθεστώς μέχρι τη 15η Σεπτεμβρίου, προκειμένου να συσταθούν και να συνεδριάσουν τα πειθαρχικά συμβούλια για να αξιολογήσουν τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ