19.6.2014 10:37

Φρένο και πάλι στο πολυπόθητο φράγμα

Τη διακοπή των εργασιών για τουλάχιστον 20 ημέρες στο φράγμα Κόρης Γεφύρι προκάλεσε η κίνηση του Υπουργείου Γεωργίας να αλλάξει τον κωδικό χρηματοδότησης του έργου ώστε οι πόροι να εκταμιεύονται από άλλο λογαριασμό.

Όμως όπως διαπιστώθηκε ο συγκεκριμένος κωδικός δεν διέθετε το απαιτούμενο ποσό για την ολοκλήρωση των εργασιών κι έτσι με νεότερη τροποποίηση επανήλθε στην πρότερη πηγή χρηματοδότησης.

«Πρόκειται για ένα καθαρά τυπικό ζήτημα που όμως προκάλεσε διακοπή εργασιών για περίπου 20 ημέρες. Με διαβεβαίωση του Υπουργείου το πρόβλημα επιλύθηκε ήδη από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και οι εργασίας θα συνεχιστούν πολύ σύντομα», είπε αναφερόμενος στο πρόβλημα ο αντιπεριφερείαρχης Μ. Κράκαρης. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ