16.1.2013 15:15

ΦΩΤΟ: Και του χρόνου να ’μαστε καλά

ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΤΙΣΤΑΚΗ

Mε την παρουσία πολύ κόσμου που στηρίζει έμπρακτα τη δράση του, ο σύλλογος καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ έκοψε με αισιοδοξία την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο Χανδρή.

Το διοικητικό συμβούλιο ανακοίνωσε επίσημα τη νέα χορηγία του καπετάν Λουκά Κτιστάκη που καλύπτει τις ανάγκες των δράσεων του προγράμματος Κατ’ Οίκον Νοσηλείας, με τους  επιστημονικούς συνεργάτες του συλλόγου  που παρέχουν περίθαλψη σε 86 οικογένειες, αλλά και στους  καρκινοπαθείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Η δράση που συνεχίζεται χάρις στην προσφορά του, αποτελεί προέκταση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που εφαρμόζεται με τη συνεργασία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, η πρώτη φάση του οποίου ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2012 και η δεύτερη επεκτείνεται έως τις 31 Μαρτίου 2013.

Βραβεύσεις

Για την προσφορά τους στους καρκινοπαθείς και το σύλλογο βραβεύθηκαν οι γιατροί Τ. Γιασσά/Πλέσσα και  Φρ. Βερνίκος, καθώς  και οι  συνεργάτιδες του Α` κύκλου  προγράμματος Κατ’ Οίκον Νοσηλείας, οι οποίες έχουν κερδίσει τις καλύτερες κριτικές για το έργο τους από τα μέλη του συλλόγου, τους γιατρούς και τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Λαϊκό πάλκο

Η γιορτή μετατράπηκε αυθόρμητα σε μικρό πανηγύρι, αφού ο κόσμος ενθουσιάστηκε με τα καταπληκτικά μουσικά ακούσματα του συγκροτήματος του Αλέκου και της Κικής Γεωργούλη - που δούλεψαν εθελοντικά για το σύλλογο - και μετέτρεψε την αίθουσα δεξιώσεων σε λαϊκό πάλκο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ