17.1.2013 15:03

ΦΩΤΟ: Έπιασε δουλειά ο "ΑΚΑΜΑΣ" στο Παντουκειός

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥΚΕΙΟΥΣ

Αποτελέσματα φαίνεται ότι αποδίδει η πίεση της Π.Ε. Χίου στον ανάδοχο της κατασκευής της γέφυρας στο Παντουκειός αφού το ενδεχόμενο της έκπτωσης οδήγησε την «ΑΚΑΜΑΣ Α.Ε.», προς το παρόν, στη συνέχιση των εργασιών.

Ήδη από χθες το πρωί τα συνεργεία της εταιρίας μετέφεραν στο σημείο τα ειδικά κομμάτια φελιζόλ που ξεκίνησαν να τοποθετούνται σύμφωνα με τα σχέδια στα ειδικά διαμορφωμένα κενά ανάμεσα στη βάση και την πρώτη επίστρωση τσιμέντου της γέφυρας.

«Σε 15 ημέρες θα στείλουμε ακόμα μία πρόσκληση στον ανάδοχο προκειμένου να μας διαβεβαιώσει ότι θα συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες. Σε περίπτωση που δεν γίνει τότε θα χάσει το 1,5 εκ. ευρώ που έχει θέσει σαν εγγυητικό ποσό στην τράπεζα. Αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο έργο οδοποιϊας που εκτελείται στο νησί. Πρέπει να αποπερατωθεί οπωσδήποτε και προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι ενέργειές μας», ανέφερε στον «π» ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Κ. Γανιάρης.

Όλα αυτά την ώρα που κύκλοι της εταιρείας διαβεβαιώνουν τον «π» ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά χωρίς καμία επιπλέον καθυστέρηση.

«Έχουμε παραγγείλει τσιμέντο ώστε να προχωρήσει και η δεύτερη φάση. Μετά απομένει μόνο η επιγεφύρωση και το έργο θα είναι έτοιμο», Αναφέρουν από την πλευρά τους οι  εκπρόσωποι της «ΑΚΑΜΑΣ Α.Ε.».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ