15.1.2014 10:34

Φωσφορίζουσα…βλάβη

Δεν μας φτάνουν τα συνεχή βαψίματα των διαβάσεων των πεζών, τώρα θα έχουμε να αντικαθιστούμε σε τακτά χρονικά διαστήματα και τις φωσφορίζουσες ταινίες οδικής σήμανσης στα προστατευτικά διαχωριστικά κολωνάκια που εγκαταστάθηκαν στην Απλωταριά, με τροποποίηση του μελετητικού σχεδίου που προέβλεπε άσπρες μπάλες με φυτοτεχνικές διακοσμήσεις.
Αν και δεν έχουν συμπληρωθεί ακόμη ούτε δύο μήνες από την τοποθέτηση τους, πολλές από τις ταινίες σήμανσης έχουν φθαρεί ήδη από τις καιρικές συνθήκες, σε αντίθεση με άλλες σε παλιότερα κολωνάκια που δεν έχουν φθαρεί, ίσως επειδή είναι βαμμένες με κίτρινο φωσφοριζέ χρώμα.
Αν στη  σύμβαση έργου προβλεπόταν η συγκεκριμένη τεχνική σήμανσης, η  Τεχνική Υπηρεσία θα όφειλε να έχει προβλέψει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και θα πρέπει να έχει φροντίσει για την αποκατάσταση του.                                                      
  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ