26.6.2015 14:19

Φορά τα καλοκαιρινά

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η αισθητική αναβάθμιση του λιμένα της Χίου που θα ξεκινήσει από την συντήρηση των διαβάσεων για τους πεζούς καθώς και με τη νέα σήμανση όπου απαιτείται. Το Λιμενικό Ταμείο καθυστέρησε την επισκευή πάνω στην αναζήτηση νέων κατάλληλων υλικών βαφής για τις διαβάσεις με στόχο να παραμείνουν «βαμμένες» για μεγάλο διάστημα, χωρίς να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος με τα γνωστά ξεθωριάσματα στα χρώματα. Παράλληλα με τα παραπάνω θα ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση των δεστρών στο νότιο τμήμα του λιμένα που είχαν απομακρυνθεί για να επισκευαστούν, ενώ στα σχέδια είναι και η τοποθέτηση νέων αγκυροβολίων για τα σκάφη, χωρίς να απαιτείται η χρήση άγκυρας.

Τέλος οι παρεμβάσεις θα ολοκληρωθούν με νέα σήμανση για τις θέσεις στάθμευσης, χώρους φορτοεκφόρτωσης καθώς και διευκολύνσεις για την χρήση του λιμένα από άτομα ΑμΕΑ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ