2.7.2015 14:22

«Φοβάμαι για σας όχι για μένα» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Ποτέ δεν περίμεναν πως όντας σε αυτή τη χώρα ως επισκέπτες θα ζούσαν ιστορικές στιγμές με τη πτώχευση της χώρας και την πιθανή έξοδο της από την ΕΕ.

Η καθημερινότητα τους δεν άλλαξε, είναι σε διακοπές και τις απολαμβάνουν, στις συναλλαγές τους δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα και στις αναλήψεις μετρητών από τα μηχανήματα ΑΤΜ. Οι ξένοι τουρίστες είναι ανήσυχοι όχι για το αν θα περάσουν οι ίδιοι καλά ούτε φοβούνται πιθανά ίσως επεισόδια, ανησυχούν για την αυριανή μέρα και τις επιπτώσεις της για την ίδια τη χώρα μας και για τους ανθρώπους της.

«Δεν φοβάμαι για μένα, φοβάμαι για σας. Εγώ με κάρτα μπορώ και κάνω τις αγορές μου σε όλα τα καταστήματα, μπορώ να έχω χρήματα για να κινηθώ για τα μικροέξοδα μου. Για εσάς φοβάμαι. Η κατάσταση στη χώρα σας είναι πάρα πολύ δύσκολη και δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει διέξοδο από αυτήν».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ