14.6.2012 19:32

«Φιγουρίνια» οι κλωβοί

• ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΙΨΗΣ ΤΡΟΦΩΝ ΣΤΑ ΠΕΡΔΙΚΟΤΟΠΙΑ

 
Πολύ καλή δουλειά έκαναν τα μέλη και η διοίκηση του Κυνηγητικού συλλόγου που την περασμένη Κυριακή επισκεύασαν και μεγάλωσαν τρεις κλωβούς προσαρμογής πουλιών στις περιοχές του Κυμινά, στην θέση Σγούρου και των Γαβαθακιών, στην δημοτική Ενότητα Αμανής. Το πιο ευχάριστο ίσως είναι ότι από τα 25 άτομα που έδωσαν το παρόν στη διαδικασία, οι περισσότεροι ήταν νέοι κυνηγοί, που έδειξαν την διάθεση προσφοράς αλλά και το ενδιαφέρον τους για το κυνήγι και τη φύση.
Με απόλυτα παρεϊστικο τρόπο και καλή διάθεση δούλεψαν πολλές ώρες και αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα όχι μόνο να επισκευάσουν σωστά, αλλά και να μεγαλώσουν τους κλωβούς, που από 18 τετραγωνικά έγιναν 54 ο καθένας.
Σημαντική ήταν και η προσφορά των 15 κυνηγών που συμμετείχαν ξεχωριστά στη διαδικασία ρίψης τροφής στα περδικοτόπια των ίδιων περίπου περιοχών, που προσφέρουν πολλά στο κυνήγι, αφού αυτή την περίοδο πρέπει να τραφούν σωστά οι  νεογέννητες πέρδικες.
Στον προγραμματισμό της διοίκησης, που θα πρέπει να συνεχίσει και το νέο διοικητικό συμβούλιο περιλαμβάνονται οι επισκευές και επεκτάσεις των υπόλοιπων κλωβών και η συνέχιση των προγραμμάτων ρίψης τροφών στα περδικοτόπια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ