16.12.2021 12:39

Φέτος, διαλέγουμε δώρα από το εργαστήριο Π.Σ.Α.με.Α. (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες του εκθέτει το Εργαστήριο του Παγχιακού Συλλόγου Α.με.Α. στην πλατεία Βουνακίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.

Τα παιδιά δημιούργησαν κουμπαράδες, ρόδια χρωματιστά με γούρια για το νέο Έτος, κεριά και χριστουγεννιάτικες κούπες για κάθε γούστο.

Η Ελένη Σγαρδέλη ως μέλος του δικτύου αναφέρθηκε στην σημασία που έχει η δημιουργική απασχόληση των παιδιών αλλά και η στήριξη του Συλλόγου από την κοινωνία:

«Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να στηρίξουμε αυτή τη δράση καθώς τα παιδιά είναι απασχολημένα είναι χαρούμενα και μέσα από την δημιουργική έκφραση και όλα τα παιδιά είναι πολυτάλαντα».

Αγοράζοντας μια χειροτεχνία από το εργαστήριο στηρίζει κανείς την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά τα άτομα με αναπηρία. Μπορείτε να τα αποκτήσετε από τα γραφεία του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Δημοκρατίας 8 ή κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας στα τηλέφωνα 2271024194 ή 6980631566. Επίσης μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί και μέσα από την σελίδα τους στο facebook.

Τέλος να το κιόσκι θα ακολουθήσει το ωράριο ης αγοράς και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ