23.4.2013 16:08

“Φέρνουμε τον ποδηλάτη στο προσκήνιο”

Στο μικρό διάσημα που πέρασε από τότε που φάνηκε η ανάγκη να γίνει ένας Σύλλογος για την καθημερινότητα του ποδηλάτη και τα ποδηλάτησας, πραγματοποιηθήκαν τα πιο κάτω για τα οποία σας ενημερώνουμε:
1. Ζητήσαμε και μας διατέθηκε δωρεάν περίπτερο στην έκθεση από την διοργανώτρια ART LINE στο κέντρο Γ. Καλουτάς.
2. Προσφερθήκαν δωρεάν για την κλήρωση μας α) Ένα μεγάλο καινούριο ποδήλατο από το κατάστημα κ. Μιχ. Γιαννιώδη- Ομήρου 5 και β) Ένα μικρό ποδήλατο από την α κ.κ. Π. Βελλιανίτη που επισκεύασε και συμπλήρωσε δωρεάν ο κ. Μιχ. Γιαννιώδης γ) Ένα Κράνος από το κατάστημα κ. Ζ. Λώ- Καλοπλύτου 1 και δ) ένα μικρό φωτιστικό από την Techno Moto – Μαστρολεονάρδου 5.
3. Σχεδιαστήκαν δωρεάν από την ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ της κ. Τάνιας Μυλωνάδη, λογότυπο, αφίσες και ενημερωτικά φυλλάδια μας.
4. Συμπληρώθηκαν και τυπώθηκαν τα πιο πάνω από το ΕΝΤΥΠΟ.
5. Χορηγηθήκαν επί επιστροφή είδη πρασίνου από το κατάστημα Θ. Γεωργούλη στην οδό Βερίτη για το περίπτερο μας.
6. Συμπληρώθηκαν 1471 δωρεάν λαχνοί μας με ενημέρωση, που κληρώθηκαν στη εκπομπή ΧΑΟΣ του ΡΑΔΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑ και ανέδειξαν τους πιο κάτω τυχερούς φίλους μας α) Φώτης Σιδηροφάγης- μεγάλο ποδήλατο β) Μάρκος Φαφαλιός- μικρό ποδήλατο γ) Στέλιος Γατανάς- κράνος. Τα δώρα θα δοθούν την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 6.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία λίγο πριν την Τρίτη ποδηλατοβόλτα καιρού επιτρέποντος.
7. Παρακολουθήσαμε μαζί με άλλους δικυκλιστές στο κατάστημα κ. Δ. Γιαμμά μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και παροχής πρώτων βοηθειών από τον διασώστη ΕΚΑΒ κ.Παν. Πανάβελο.
8. Τύχαμε σημαντικής στήριξης, βοήθειας και προβολής στα πρώτα μας βήματα από όλα τα Μ.Μ.Ε έντυπα, ραδιόφωνο, Τ.V. και διαδικτυακά.
Σε λίγες ημέρες θα συγκαλέσουμε τα μέλη και φίλους μας σε Γεν. Συνέλευση για να συνυπογράψουμε το καταστατικό μας που θα καταστήσει τους «ποδηλάτες Χίου» ανεξάρτητους, μαχητικούς διεκδικητές και νομοταγείς εφαρμοστές του κώδικά οδικής κυκλοφορίας

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ