31.1.2013 11:33

Φεβρουάριος - Μάρτιος: Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του Σ.Φ.Ο

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται το συναρπαστικό ταξίδι μας στις ιστορικές περιοχές της πρωτεύουσας και σας προσκαλούμε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013, στον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού. H εκκίνηση θα γίνει στις 11.15 π.μ. στην είσοδο του ομώνυμου αρχ. χώρου στην οδό Ερμού 148.

Θα ξεναγηθούμε από έμπειρη ξεναγό στο τμήμα του Θεμιστόκλειου τείχους, στις γνωστές πύλες της Αθήνας Δίπυλο και Ιερά πύλη, στο Πομπείο, στον ταφικό περίβολο με τη στήλη της Ηγησούς, στο Δημόσιο σήμα και άλλα γνωστά ταφικά μνημεία. Θα βρεθούμε στο σημείο, που εκφωνήθηκε ο ύμνος στην Δημοκρατία ο «Επιτάφιος» από τον Περικλή το 430 π.Χ. Το εισιτήριο του αρχ. χώρου καλύπτεται από τον επισκέπτη και η ξενάγηση από τον ΣΦΟ.

Μετά το πέρας της ξεναγήσεως θα γευματίσουμε στα εστιατόρια της περιοχής (προαιρετικά).

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΣΦΟ κάνει Add+ τους εκατοντάδες νέους φίλους του στο Facebook. Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου από τις 12 το μεσημέρι στην Αιγνουσιώτικη Εστία, Λ.Κηφισίας 312 στο Χαλάνδρι θα περιμένουμε τους φίλους της ομάδας OINOUSSES:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ για να γνωριστούμε εκτός από το facebook και προσωπικά, να μιλήσουμε για τα ενδιαφέροντα, τη δουλειά μας, τους φίλους μας και τις γνώσεις μας για την Αιγνούσα, να ανταλλάξουμε σκέψεις και ιδέες και να οργανώσουμε καλύτερα την μεγάλη μας συντροφιά.

Ελάτε μαζί με τους φίλους της Αιγνούσας και του ΣΦΟ για νέες εμπειρίες και φιλίες.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ο ΣΦΟ για πρώτη φορά διοργανώνει την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12.30 μ.μ. μια μεγάλη αποκριάτικη γιορτή στην ιστορική αίθουσα της Αίγλης του Ζαππείου, μια κυριακάτικη οικογενειακή συγκέντρωση κεφιού και ξενοιασιάς, με γλέντι και λίγο από παλιά Αθήνα, καρναβάλι, γλέντι παραδοσιακό και αποκριάτικο, με ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ με μεγάλη ποικιλία, απεριόριστο κρασί, μπύρες και αναψυκτικά και η συμμετοχή τιμάται στα 45,00 ευρώ, ενώ για τα παιδιά μέχρι 10 ετών η τιμή συμμετοχής θα είναι 20,00 ευρώ. Η πρόσκληση περιλαμβάνει μπουφέ φαγητού, απεριόριστη κατανάλωση αναψυκτικών, μπίρας και κρασιών.

Διάθεση προσκλήσεων από τον ΣΦΟ: καθημερινά 10 π.μ.-2 μ.μ. και στα μέλη του Δ.Σ. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα στηρίξουν το Ταμείο Απόρων του Συλλόγου μας και κυρίως τις οικογένειες ανέργων συμπατριωτών με μικρά παιδιά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ