21.10.2015 17:53

Φαρμακευτική αλληλεγγύη [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Άποροι, άνεργοι και ανασφάλιστοι από χθες Τρίτη και κάθε Τρίτη απόγευμα από τις 18:00 έως και τις 20:30 περίπου,  μπορούν  με μια χειρόγραφη συνταγή γιατρού  να προμηθεύονται  τα φάρμακα τους από το Αλληλέγγυο Κοινωνικό  Φαρμακείο που ίδρυσε η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ, στην οδό Σγούτα αρ. 12, πίσω από το Ομήρειο.

 Με την προϋπόθεση βέβαια να υπάρχουν, όπως επισημαίνει η εθελόντρια φαρμακοποιός  Ευαγγελία Μάπα, που κατεβαίνει από τα Καρδάμυλα για να συνεισφέρει και εκείνη εθελοντικά το καλύτερο που μπορεί στους συμπολίτες μας.                                                     

 “Ψυχές”  στο χώρο των πολλαπλών δράσεων του συλλόγου, η Ευαγγελία Μανιτσούδη και η Ελένη Κακαρίδου . Οι εθελόντριες λίγες, αλλά το έργο που προσφέρουν τεράστιο . Για να γίνει κάτι καλύτερο και αποδοτικότερο, χρειάζονται και άλλα χέρια. Πρέπει να συμμετάσχουν  περισσότεροι εθελοντές και να προσφέρουν φάρμακα και εργασία οι τοπικοί επαγγελματίες, οι οποίοι, δυστυχώς, προς το παρόν αδιαφορούν χαρακτηριστικά.

Φάρμακα πρώτης ανάγκης

«Έχουμε συλλέξει ήδη αρκετά φάρμακα από προσφορές από ιδιωτών, πολλά μας έχει δωρίσει το Κοινωνικό Φαρμακείο της Λέσβου. Έχουμε κάνει μια πρώτη καταγραφή, προς το παρόν τα περισσότερα ανήκουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες», δηλώνει η φαρμακοποιός Ε. Μάπα. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ