31.5.2012 10:59

Ευχαριστούμε, αλλά προς το παρόν δεν θα πάρουμε…

ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η CYPRUS AIRWAYS ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΧΙΟ- ΑΘΗΝΑ

Με ευγενικό και κομψό τρόπο απέρριψε η Cyprus Airways το αίτημα που της είχε απευθύνει ο Δήμος Χίου για δρομολόγηση αεροσκάφους στη γραμμή Χίο- Αθήνα, το οποίο διαχειρίζεται μονοπωλιακά η Olympic Air με τα γνωστά και ασύμφορα για τους επιβάτες αποτελέσματα.
Η Cyprus Airways στην απαντητική της επιστολή που υπογράφει ο Διευθυντής της εταιρίας Γ. Πανταζόπουλος αναφέρει ότι: «Στην περίπτωση που η εξάπλωση μας στον ελλαδικό χώρο έχει συνέχεια, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως θα ληφθεί σοβαρά υπόψη η δυναμική του δρομολογίου πόσο μάλλον μετά και από το αίτημα που μας μεταφέρατε».
 
Εν αναμονή και της ASTRA
Παρόμοιο αίτημα έχει σταλεί και στην ASTRA χωρίς μέχρι σήμερα να έχει γίνει γνωστή η θέση της εταιρίας από τη Θεσσαλονίκη για τη δυνατότητά της να προσθέσει στο πρόγραμμά της δρομολόγιο από Χίο για Αθήνα.
Έτσι προς το παρών, οι τιμές-φωτιά της Olympic Air θα συνεχίζονται με τον κόσμο όμως να έχει ήδη στρέψει πλάτη στην εταιρία, με αποτέλεσμα οι πτήσεις να εκτελούνται με 20 -25 ή και λίγους περισσότερους επιβάτες. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ