22.3.2016 10:44

Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του αδικοχαμένου Π. Παλαβίδη

Η οικογένεια του θανάσιμα τραυματισθέντος στο τροχαίο στις 13 Φεβρουαρίου 2016 επί του πεζοδρόμου της οδού Απλωταριά,  ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΛΑΒΙΔΗ, ανεξάρτητα από την τραγική κατάληξη του, αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όσους συνέδραμαν με κάθε τρόπο για την αντιμετώπιση του σοβαρού περιστατικού, του τραυματισμού του άτυχου συγγενή μας.

 Ειδικότερα, ευχαριστούμε θερμά τους διασώστες του ΕΚΑΒ, όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Χίου οι οποίοι παρείχαν με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση και με υπεράνθρωπες προσπάθειες τις πολύτιμες ιατρικές τους υπηρεσίες, καθώς επίσης συνόδευσαν τον ασθενή μας στο αεροδρόμιο της Χίου για την περαιτέρω διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

 Επίσης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου για την υπεράνθρωπη προσπάθεια στην αντιμετώπιση του περιστατικού, το Λιμενικό Χίου, τον Στρατό, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Χίου καθώς και όλο τον κόσμο, οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρεση αίματος.

 Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας του τμήματος αποκατάστασης τραυμάτων και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ιπποκράτειο»

 Μετά τιμής,

Η οικογένεια

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ