8.12.2015 9:28

Ευχαριστεί η ΛΑΣ για τη συμπαράσταση

Ευχαριστεί,η Λαϊκή συσπείρωση όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του Μάρκου Σκούφαλου, συνδικαλιστικά σωματεία, φορείς, απλούς πολίτες, με ανακοίνωση της σημειώνοντας: «Μετά το πλήθος των ψηφισμάτων συμπαράστασης από συλλόγους, σωματεία  και επιτροπές εργαζομένων, για το στέλεχος του ΚΚΕ, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου και Δημοτικό Σύμβουλο Μάρκο Σκούφαλο, που διώκεται από ιδιοκτήτη ηλεκτρονικού μέσου και της ΚΟΙΝΣΕΠ «ΑΚΜΗ», για την πολιτική του άποψη και στάση ενάντια στις λεγόμενες «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις», και παρά το γεγονός ότι η δίκη αναβλήθηκε  εκ νέου, για λόγους πέραν της δικής μας θέλησης, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα συνδικαλιστικά σωματεία και φορείς του μαζικού κινήματος στη Χίο και πανελλαδικά, τους απλούς ανθρώπους  που εξέφρασαν με λόγια και έργα τη συμπαράστασή τους.

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου θα συνεχίσει αταλάντευτα τον αγώνα της για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, για σταθερές και ανθρώπινες εργασιακές σχέσεις με ασφάλιση και μισθούς αξιοπρεπείς. Πρωτοπόρα σε κάθε αγώνα, καλεί τους εργαζόμενους να ορθωθούν και να διεκδικήσουν, μη υποκύπτοντας στο φόβο, τη μιζέρια και την υποταγή. Με τη δική τους δύναμη να ξανακατακτήσουν το δικαίωμα για μια ζωή περήφανη, για μια ζωή όπως τους αξίζει. Μαζί “να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων”».-

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ