2.12.2015 11:17

Έξυπνη Εξειδίκευση στο Βόρειο Αιγαίο: «Αλυσίδα αξίας του Τουρισμού»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΥ

Προσπάθειες περαιτέρω τόνωσης του τουριστικού ρεύματος προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου έχει σκοπό να αναδείξει η εκδήλωση της Περιφέρειας, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου, 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Χίου. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Προπαρασκευαστικής Δράσης για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) Βορείου Αιγαίου που εγκρίθηκε τον Ιούλιο 2015, αποτελώντας το 1ο θεματικό εργαστήριο για την Αλυσίδα Αξίας του Τουρισμού.

Εκπρόσωποι της Περιφέρειας, ερευνητικών φορέων, επιχειρηματιών και φορέων τους, θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τις δυνατότητες ανάπτυξης και συνεργασίας στον τομέα, που αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικούς, προτείνοντας δράσεις, έργα, καινοτόμες τεχνολογίες και καλές πρακτικές.

Την εκδήλωση θα μπορούν να την παρακολουθήσουν εκπρόσωποι φορέων από όλα τα νησιά της Περιφέρειας μέσω τηλεδιάσκεψης, και είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους ενιδαφερόμενους φορείς και στα Επιμελητήρια. 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ