5.6.2013 18:01

Εξυπηρετήθηκαν εκατοντάδες ομογενείς

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΧΙΟ

300 Ομογενείς εξυπηρετήθηκαν από τα γραφεία της Ένωσης Ομογενών Χίου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Γενικής Προξένου της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα Αννίτας Λυσικάτου μαζί με το κλιμάκιο από το Τμήμα Διαβατηρίων και το Τμήμα Συντάξεων της Πρεσβείας. 

Η Πρόξενος Λυσικάτου, σε συνεργασία με την κ. Βαγενά από το Τμήμα Διαβατηρίων και τον κ. Αναστασιάδη από το Τμήμα Συντάξεων, εξυπηρέτησαν τους ομογενείς κι εξέφρασαν  την απόλυτη ικανοποίησή τόσο για την οργάνωση, όσο  για τη διάχυση της ενημέρωσης στην Ελληνο-Αμερικανική κοινότητα από το Γραφείο της Ένωσης Ομογενών και την αθρόα προσέλευση.

Εθιμοτυπικά,επισκέφθηκαν τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χίο Παντελή Μπουμπάρη, την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Χίου Δέσποινα Φραγκομιχάλου, τον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Χίου Κωνσταντίνο Λαγό καθώς και τον Διευθυντή της Αστυνομίας Δημήτριο Αυγερινό.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ