27.6.2013 14:56

Έξωση στα αυτοκίνητα από την Απλωταριά

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤ. ΤΣΟΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ

Τίτλοι τέλους για τη διέλευση όλων των οχημάτων από την Απλωταριά πέφτουν την ερχόμενη εβδομάδα με την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας ζωής σύμφωνα με την οποία θα απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων από την Απλωταριά ως τη συμβολή των οδών Στ. Τσουρή και Καλαμπόκα.

Η πρόταση που θα τεθεί προς συζήτηση κι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, έρχεται να ικανοποιήσει αιτήματα κατοίκων και καταστηματαρχών για την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλη την Απλωταριά που έχει πλακοστρωθεί.

Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος με τους υπηρεσιακούς παράγοντες επεξεργάζονται τις εναλλακτικές λύσεις με ενδεχόμενη πρόταση την αντιδρόμηση της Αμάντου. Τα οχήματα από την Κοραή, στη Μητρόπολη θα στρίβουν αριστερά κι από εκεί μέσω της Αμάντου (με δεξιά στροφή μετά την αντιδρόμηση) θα οδηγούνται στην Καλαμπόκα.

Ολοκληρώνεται η ανάπλαση

Σειρά έχει η τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων στην Απλωταριά. Ήδη στην τελευταία οικονομική επιτροπή έγινε η ανάθεση της προμήθειας τους στην εταιρεία Ροδάκης- Κοκολιάς. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Π. Λαμπρινούδης, στην Απλωταριά ήδη ανοίγονται οι τρύπες για τις αναδυόμενες μπάρες και για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων. Παράλληλα θα τοποθετηθούν ζαρντινιέρες και πιθάρια με λουλούδια σε όλο το μήκος της οδού και το έργο θα κλείσει με την τοποθέτηση του εναέριου φωτιστικού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ