11.7.2016 9:30

«Eξάγουν» το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη

ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Από το ξεκίνημα του ήταν ένα πρότζεκτ πολύ φιλόδοξο. Το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη που ήδη λειτουργεί ο Δήμος Χίου με επιτυχία, αφού δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες άμεσα ηλεκτρονικά αλλά και τηλεφωνικά να καταθέσουν τα αιτήματα τους και αυτά να μην χαθούν στο λαβύρινθο της γραφειοκρατίας αλλά να επεξεργαστούν, να καταγραφούν και να επιλυθούν άμεσα, παρουσιάστηκε και σε άλλους δημάρχους στα πλαίσια της έκτακτης συνέλευσης των Δημάρχων που έγινε στην Αθήνα με αφορμή το πολυνομοσχέδιο «σκούπα του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Χίου το παρουσίασε, εξηγώντας τις δυνατότητες του, την προοπτική που έχει καθώς και τα αποτελέσματα του αναφορικά με την αντιμετώπιση των καθημερινών αιτημάτων των δημοτών.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα φτιάχτηκε από τον Δήμο της Χίου, ως πλατφόρμα κι από ότι φαίνεται υπάρχει ενδιαφέρον για την εγκατάσταση και χρήση του και από άλλους Δήμους.

"Θεωρούμε πως αυτό που έχουμε πετύχει με το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη είναι πολύ σημαντικό. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλους δήμους να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αν μπορούμε χάρη σε αυτό να έχουμε κι άλλα έσοδα για τον Δήμο, θα είναι και αυτό προς μια θετική κατεύθυνση" σχολίασε σχετικά δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ