9.5.2013 18:06

Έτσι κατέληξε στο Νοσοκομείο

Καμία πρόθεση για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης δεν βλέπει το Α.Τ. Χίου πίσω από την υπόθεση τραυματισμού νεαρού Χιώτη το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον «π» η Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη τελείως τυχαία όταν το θύμα βρίσκονταν στο σπίτι της αδερφής του μαζί με τον γαμπρό του. Στη διάρκεια του γλεντιού από ατύχημα το θύμα τραυματίστηκε στο κεφάλι με ποτήρι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο «Σκυλίτσειο» και στη συνέχεια στην Αθήνα με c-130 αφού παρουσιάστηκε πρόβλημα στην όρασή του.

«Η επέμβαση της αστυνομίας προήλθε από το γεγονός ότι η πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης διώκεται ποινικά. Όμως ο τραυματίας μέσα από το Νοσοκομείο όπου βρέθηκε υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση ότι το τραύμα προήλθε από ατύχημα και όχι από κάποιο καβγά», διαβεβαίωσε τον «π» ο διοικητής του Α.Τ. Χίου κ. Αυγερινός που χειρίζεται την υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ