5.7.2016 14:38

Έτοιμο το «Cash and Carry» του Βασιλόπουλου

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου θα ανοίξει τις πόρτες του και θα υποδεχθεί τον κόσμο  για χονδρικές πωλήσεις  το νέο κατάστημα  ΕΝΑ  Cash & Carry του Ομίλου «Α.Β. Βασιλόπουλος» το οποίο στεγάζεται  στα 2.500 τ.μ. των πρώην  αποθηκών του σούπερ μάρκετ «Key Food» στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα Νερομύλων. Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκονται και οι διαδικασίες πρόσληψης 45 υπαλλήλων που έχουν εξαγγελθεί για την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου παραρτήματος έχει μπει στην τελική ευθεία, έχουν διαμορφωθεί όλες οι εξωτερικές και εσωτερικές κατασκευές, αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται σταδιακά η παραλαβή και εγκατάσταση των προϊόντων και μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Στη Λέσβο επιχείρηση ΕΝΑ  Cash-and Carry.

Το «Α.Β.» είναι μία από τις μεγαλύτερες σε μέγεθος εταιρίες στο λιανεμπόριο τροφίμων με 312 καταστήματα, εκ των οποίων τα 235 είναι εταιρικά καταστήματα, τα 15 Cash-and Carry ( με το νέο της Χίου), τα 58 υπάγονται στο δίκτυο δικαιόχρησης (franchising), ενώ λειτουργούν και 5 πιλοτικά καταστήματα με σήμα «Shop & Go» σε συνεργασία με την Coral (Shell).

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ