28.12.2014 12:39

Εθιμοτυπικές επισκέψεις Μηταράκη

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης, πραγματοποίησε επισκέψεις, επ’ ευκαιρία των εορτών.


Την Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκε το φυλάκιο της Αγίας Ελένης, όπου τον υποδέχθηκε ο Ταξίαρχος, Ιωάννης Παπαπροκοπίου και αντάλλαξε ευχές με τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους οπλίτες του φυλακίου. Εν συνεχεία, μετέβη στο Γηροκομείο όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Σαρρή και τους τροφίμους του ιδρύματος.

Σήμερα, Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση, όπου έγινε δεκτός από τον Αστυνομικό Διευθυντή,  Δ. Γατσιό και όλη την ηγεσία της Διεύθυνσης Χίου, ενώ αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό βάρδια. Έπειτα, επισκεφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου συναντήθηκε με τον Υποδιοικητή Χίου. Τέλος, μετέβη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Κεντρικό Λιμενάρχη,  Γ. Αργυράκη.

Αργότερα, με τη σύζυγό του, παρέθεσαν εορταστικό γεύμα προς τιμήν της θρησκευτικής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ