1.2.2013 14:17

ΕΤΑΧ: Είδαν κιόλας το χρώμα του χρήματος

Η ενεργοποίηση της διοίκησης της ΕΤΑΧ, με την ανάληψη καθηκόντων διευθύνοντος συμβούλου από τον Π. Ντομάτα, αλλάζει το κλίμα στην Εταιρεία. Ήδη στους απλήρωτους εδώ και δυο χρόνια εργαζόμενους καταβλήθηκε ποσό της τάξης των 33.000 ευρώ, που με ενέργειες που έγινε εισπράχθηκε από παλαιότερες εκκρεμότητες και κατέληξε στο πορτοφόλι των υπαλλήλων, στους οποίους πλέον οφείλονται μισθοδοσίες περίπου ενός έτους.
Ο κ. Ντομάτας βρίσκεται ήδη σε επαφές με το ΙΚΑ για να ρυθμιστούν οι ασφαλιστικές εισφορές, καταβάλλεται προσπάθεια να αξιοποιηθούν μελέτες που έχουν εκπονηθεί από την ΕΤΑΧ για λογαριασμό των πρώην δήμων και παραμένουν έκτοτε στα συρτάρια της, ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα στο Φεβρουάριο θα πέσουν οι υπογραφές για την υλοποίηση του Leader Αλιείας, πρόγραμμα που θα αποφέρει κεφάλαια άνω των 5 εκ. ευρώ στο νησί και το ανάλογο διαχειριστικό όφελος στην ΕΤΑΧ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ