30.6.2012 13:42

Έσω έτοιμος;

ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΒΙΚΙΟΥ

Να αποφασίσουν γρήγορα τις δράσεις που θα οργανώσουν στο αναπλασμένο ορειβατικό καταφύγιο Βικίου, καλούνται οι Χιώτες πρόσκοποι, που μετά την ολοκλήρωση των επισκευαστικών εργασιών θα αναλάβουν να το λειτουργήσουν για μια πενταετία.                                   
Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου εξουσιοδοτήθηκε  ο αντιδήμαρχος Καρδαμύλων Γ. Λιγνός, να παραλάβει το έργο και να προχωρήσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για την  παραχώρηση του καταφυγίου  στο τμήμα προσκόπων Χίου.
Προς το παρόν όμως και οι δύο πλευρές δεν έχουν συγκεκριμένο πλάνο δράσης και φαίνονται μάλλον ανέτοιμες για άμεση ανταπόκριση στην πρόκληση. Ο αντιδήμαρχος δηλώνει ότι δεν έχει κατατεθεί στο δήμο καμία επίσημη πρόταση και  οι πρόσκοποι μάλλον αιφνιδιάστηκαν, αφού δεν γνώριζαν την εξέλιξη των εργασιών και δεν έχουν καταρτίσει συγκεκριμένο πλάνο αξιοποίησης.
Το τμήμα Προσκόπων θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες επιλογής, σχεδιασμού και οργάνωσης των δράσεων, για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ