3.1.2020 13:04

Έρχονται χαμηλές θερμοκρασίες και χιονόπτωση από τη Δευτέρα

Πολύ κοντά στο μηδέν ο υδράργυρος μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 8/1

Παρότι σήμερα και αύριο ο καιρός θα είναι καλός, με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και θερμοκρασίες που σε αρκετές περιοχές θα θυμίζουν άνοιξη, ανεβαίνοντας στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει απότομα και θα έρθει η πιο σφοδρή κακοκαιρία, με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Στη Χίο

Σε ότι αφορά στη Χίο σύμφωνα με το meteo.gr η θερμοκρασία θα αρχίζει να υποχωρεί σημαντικά από αύριο Σάββατο, με αποτέλεσμα την Κυριακή να φθάσει το ανώτερο τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Ανήμερα των Θεωφανείων η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση αφού θα κυμανθεί από 2 έως 5 βαθμούς Κελσίου ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας (6/1) αναμένεται χιονόνερο και ασθενής χιονόπτωση.

Αμετάβλητο θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού και την Τρίτη 7/1 που σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. αναμένεται χιονόπτωση ακόμη και στα ημιορεινά του νησιού, με τον άνεμο να φθάνει τα 5-6 μποφόρ.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ