3.4.2015 13:39

Έρχονται και οι 8μηνες συμβάσεις του Δήμου [ΒΙΝΤΕΟ]

Στο τέλος Απριλίου προσδιόρισε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Μπελέγρης την προκήρυξη του Δήμου για την πλήρωση 23 εργαζομένων, 8 οδηγών και 3 μηχανοτενχιτών οκτάμηνης απασχόλησης.

Ήδη ο Δήμος έχει λάβει την πρώτη έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών και αναμένεται η δεύτερη και τελική έγκριση ώστε να προχωρήσει στη διαδικασία πρόσληψης.

Φέτος το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε το σύστημα της σπαστής πρόσληψης εργαζομένων κι έτσι ο Δήμος θα προσλάβει ακόμα 8 εργάτες, 3 οδηγούς κι έναν μηχανοτεχνίτη στις αρχές Οκτώβρη.

Αυτό όπως εξήγησε ο κ. Μπελέγρης θα επιτρέψει στην Υπηρεσία Καθαριότητας να λειτουργήσει σε φυσιολογικά πλαίσια και να μην επαναληφθεί η φετινή εικόνα στην πόλη και στα χωριά που σύμφωνα με τον ίδιο οφείλεται καθαρά στην έλλειψη προσωπικού.

Σε ότι αφορά στη διαδικασία πρόσληψης των 8μηνιτών ο αντιδήμαρχος καθαριότητας διευκρίνισε ότι θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ