23.8.2016 11:32

Έρχονται αλλαγές στην Απλωταριά

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Θετική είναι η εισήγηση της Επιτροπής Κυκλοφορίας για την κατασκευή διαβάσεων πεζών σε κομβικά σημεία της πόλης που μέχρι πρότινος απουσίαζαν. Ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Τροχαίας Χίου η Επιτροπή θα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει την Τετάρτη τη δημιουργία διαβάσεων, στις οδούς Φιλλίπου Αργέντη, Καλαμπόκα, Στεφάνου Τσουρή και στην οδό Μαρτύρων πριν το ακτινολογικό εργαστήριο του κ. Μπιλιράκη.

Αμέσως επόμενο στάδιο είναι η ενημέρωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου ώστε να συνταχθεί η σχετική μελέτη με σκοπό τη δημιουργία ραμπών πρόσβασης στα πεζοδρόμια όπου αυτές χρειάζονται.

Φυσικά ο σχεδιασμός πλησιάζει το αστείο, καθώς αν είναι να δημιουργηθούν διαβάσεις όπως αυτές τις προκυμαίας που χρειάζονται φακό για να εντοπιστούν, είναι προτιμότερο να μην πεταχτούν άλλα χρήματα... Ας το λάβουν και αυτό υπόψιν τους

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ