10.6.2013 15:10

Έρχονται 50

ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ Ο Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των 50  εποχικών εργατών, από τους οποίους οι οκτώ από  θα καλύψουν θέσεις οδηγών απορριμματοφόρων, οι δύο  θα στελεχώσουν το συνεργείο και οι υπόλοιποι σαράντα θα διατεθούν για την αποκομιδή των σκουπιδιών και την καθαριότητα των δρόμων των δρόμων.

Η αντιδημαρχία Πρασίνου

Αν και όταν υπάρχουν αντιρρήσεις από τους υποψήφιους που επιλέχθηκαν για τη φύση της δουλειάς, θα απορρίπτονται και θ ακολουθούν οι επόμενοι της λίστας.
Βάσει του νέου οργανισμού, η Διεύθυνση Καθαριότητας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κατάσταση των πάρκων, των αλσυλλίων και των παιδικών χαρών. Αυτά τα αντικείμενα έχουν ενταχθεί πλέον στην αρμοδιότητα της Αντιδημαρχίας Πρασίνου και Περιβάλλοντος, που διαθέτει 3 γεωπόνους.
Ανοχή
Γνωρίζοντας ότι ο κόσμος παραπονιέται για την καθαριότητα, ο Π. Λαμπρινούδης ζητάει τη ανοχή του για λίγες μέρες ακόμη, αφού αυτή τη στιγμή με το υπαλληλικό προσωπικό που διαθέτει η υπηρεσία δεν μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα στα καθήκοντα της.

Προσλήψεις

Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με δραστικά μέτρα,  στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο προτίθεται να καταθέσει πρόταση προσλήψεων 10 δημοτικών αστυνομικών, 10 υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας και 20 εργατών της Υπηρεσίας Καθαριότητας, που θα πληρώνονται από το δημοτικό κορβανά.
«Δεν μπορώ να περιμένω να έρχεται ο Ιούνιος για να πάρω εργάτες καθαριότητας.
Με 50 άτομα μόνο δεν μπορώ να κρατάω καθαρή όλη τη Χίο. Θα καταθέσουμε πρόταση πρόσληψης άλλων σαράντα μόνιμων, οι οποίοι θα πληρώνονται απο τον ίδιο κωδικό που καλύπτονται τα έξοδα μισθοδοσίας και των εποχικών

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ