10.12.2012 17:28

Έρχεται ο απινιδωτής

 
Έναν απινιδωτή που θα εγκατασταθεί κατά πάσα πιθανότητα στην πλατεία Βουνακίου θα προμηθευτεί, ο Δήμος Χίου.
«Ο Δήμος Χίου παρά τις γενικότερες δυσκολίες, υλοποιεί δράσεις που στοχεύουν στην διατήρηση – προφύλαξη και προάσπιση της υγείας των πολιτών και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Τα τελευταία περιστατικά με τους θανάτους συμπολιτών μας δεν μπορούσαν παρά να μας προβληματίσουν και για αυτό προχωράμε στην αγορά κι εγκατάσταση του απινιδωτή σε κεντρικό σημείο της πόλης, καθ΄υπόδειξη του καρδιολόγου του νοσοκομείου Θ. Καρτάλη», δήλωσε ο Πολ. Λαμπριονύδης που εισηγείται και το σχετικό θέμα σήμερα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.
 

Ο απινιδωτής
Πρόκειται για συσκευή που χορηγεί αυτόματα ηλεκτρικό ρεύμα με τη μορφή απινίδωσης στην καρδιά για να επαναφέρει τον κανονικό της ρυθμό μετά από ανακοπή.
Ένας εξωτερικός απινιδωτής μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος για έναν άνθρωπο στα κρίσιμα λεπτά για τη ζωή του ενώ η χρήση του είναι απλή και μπορεί αν γίνει από τον καθένα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ