7.3.2014 18:38

Εργατικό Κέντρο και Ελευθώ ενώνουν δυνάμεις για τη γυναίκα

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ 40% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

Περνά τα στεγανά και δεν αρνείται τη συνεργασία με την ιδιωτική πρωτοβουλία το Εργατικό Κέντρο με στόχο το κοινωνικό όφελος. Σε αυτό το μοτίβο, το Εργατικό Κέντρο Χίου σε συνεργασία με την Πολυκλινική ΕΛΕΥΘΩ και με αφορμή την Ημέρα τις Γυναίκας παρέχουν στις συμπολίτισσές μας τη δυνατότητα δωρεάν εξέτασης μαστού καθώς και ψηφιακή μαστογραφία με 40% έκπτωση από τη Δευτέρα 10 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.
Οι ενδιαφερόμενες που επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα τηλέφωνα της Πολυκλινικής αναφέροντας το Εργατικό Κέντρο Χίου.
"Η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η χώρα μας έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλους ακόμα και στα θέματα υγείας και πρόληψης με αποτέλεσμα απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις όπως ο γυναικολογικός έλεγχος να αποφεύγονται λόγω του κόστους και της αδυναμίας πληρωμής του.

Αποτελεί λοιπόν  μια προσφορά ζωής η πρωτοβουλία αυτή προς τις γυναίκες συμπολίτισσές μας που με την πολύπλευρη δράση τους στη ζωή μας και στην κοινωνία  μας θυμίζουν τους λόγους για τους οποίους πρέπει καθημερινά να αγωνιζόμαστε.
Για τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας", αναφέρει στην ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Χίου.
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ