15.6.2016 18:29

Εργατικό Κέντρο Χίου: «Νεκροταφείο έργων η Χίος»

Την αγωνία του για σειρά έργων που παραμένουν ημιτελή, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Χίου σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου εκφράζει, με αφορμή την εμπλοκή του έργου επέκτασης του Ανδρεάδειου Γυμνασίου Χίου, την απορία και παράλληλα την ανησυχία του γιατί έργα πνοής στο νησί μας όπως το αεροδρόμιο, η γέφυρα στο Παντουκειός, το κολέγιο, το φράγμα, η μαρίνα, η ιχθυόσκαλα, το δικαστικό μέγαρο  και πολλά άλλα, παρουσιάζουν καθυστερήσεις και προβλήματα με χρηματοδοτήσεις και κακούς αναδόχους.

Δυστυχώς το νησί μας αποτελεί τάφο ατελών έργων για τα οποία έχει δαπανηθεί δημόσιο χρήμα και δυστυχώς σπάνια κάποιο από αυτά ολοκληρώνεται, φαινόμενο που διαιωνίζεται με την πάροδο των χρόνων.

Η ανάληψη ευθυνών από τους εκάστοτε υπεύθυνους αλλά και η συλλογική δράση και συνεργασία αρμόδιων φορέων απαιτούνται για την επίλυση των καίριων και μείζονος σημασίας προβλημάτων που επί σειρά ετών ταλαιπωρούν το νησί μας.

Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα οι όποιοι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ